Dette er Hellberg

Siden 1962 har Hellberg Safety produsert de beste produktene for hørselvern og ansiktsbeskyttelse.

image

Vi er dedikerte, og vi vet alt om sikkerhet. Men vi vet også at produktdesign og teknologi er like viktig for sikkerheten. Det spiller ingen rolle hvor god beskyttelse du har hvis den ikke er komfortabel å bruke, eller hvis den fører til at du ikke kan høre eller se det du trenger å høre eller se. Den må passe perfekt, for verneutstyr er helt verdiløst hvis det ikke brukes.

Derfor er din bruk vår viktigste funksjon. Alle Hellberg-produkter er brukervennlige, slik at du kan slappe av i all forstyrrelse og støy på arbeidsplassen, samtidig som du får den roen som oppstår etter hardt arbeid. Gjennom arbeidsdagen – og videre.

Vår forretningspolicy

image

Vår historie

Alt startet i Sverige med Arne Hellberg, en sann pioner som tidlig forsto hvor viktig det er å ta vare på hørselen. Han var en dyktig skytter, og han fikk nye og avanserte ideer da han utviklet sitt første hørselvern i familiens garasje i småbyen Lerum – for det som skulle bli til Hellberg Safety. Tidlig på 1960-tallet startet den første masseproduksjonen av hørselvern. Mesteparten av produksjonen ble gjort i Stockholm og på andre steder rundt om i Sverige.

Utviklingen mot den avanserte beskyttelsen vi ser i dag, er et resultat av lang forskning og en grundig forståelse av hvor skjør hørselen er.

Siden 1997 har Hellberg Safety hatt hovedkontor i Stenkullen, bare et steinkast fra stedet der alt startet.

Les mer

Hellberg Safety – en del av Hultafors Group

Hellberg Safety har vært en del av Hultafors Group siden 2018. Sammen med merker som Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear Footwear og Toe Guard tilbyr vi en rekke kvalitetsprodukter for profesjonelle brukere. Vi deler alle en felles lidenskap – vi skal tilby optimal sikkerhet, funksjonalitet, beskyttelse og effektivitet på arbeidsplassen.

Finn dine arbeidsbukser og arbeidsjakker hos Snickers Workwear. Vernesko fra Solid Gear Footwear vil beskytte føttene dine samtidig som de er komfortable og behagelige å bruke. Hultafors tilbyr håndverktøy av høy kvalitet, alt fra hammere til økser til vatere og tommestokker. Hvis du er ute etter stiger og stillaser, så er Wibe Ladders stedet å gå til.

Se våre hørselvern

Se vårt utvalg ansiktsbeskyttelse