Lansering av vernebriller

Hold fokus med vårt nye utvalg av vernebriller, uansett hva arbeidsdagen måtte by på. Laget av lette, holdbare materialer og med en linseteknologi som er spesielt utviklet for å ivareta en klar og sikker siktelinje hele dagen.

Hellberg vernebriller

Altfor ofte opplever vi at stress, forstyrrelser og farer gjør det vanskelig å holde fokus. Hvordan kan vi unngå at dette skjer? Ved å bruke hørselvern som stenger ute støy, vernebriller som beskytter synet eller et enkelt motto som hjelper gjennom opp- og nedturer? Bruk det du trenger for å holde fokus, både på jobb og privat, og få Peace of Mind.

Argon vernebriller

Argon vernebriller

Sikre og slitesterke vernebriller med god passform som gir komplett beskyttelse og klar sikt på de mest utfordrende dagene.

  • Myk nesebro
  • Justerbar linsevinkel i tre trinn
  • Tett passform for bruk under hørselvern
  • Ripebestandig og slitesterkt antidugg-belegg
  • Tilgjengelig i fem ulike linsetyper

Argon er laget av førsteklasses materialer og med en linseteknologi som gir en klar siktelinje og sikkert syn under alle typer forhold. Den utvidede linsen gir et bredt synsfelt og forbedret beskyttelse.

Vernebriller i profil

Følg vinden

Når det er mye som skjer både på jobb og i livet ellers, kan det være vanskelig å holde fokus. Så hva er hemmeligheten? En vindfull høsthelg møtte vi vindkraftingeniøren, surferen, familiefaren og den ambisiøse amatørfotografen Daniel, for å prøve å finne svaret på det spørsmålet.

"Noen ganger kan jobben min være veldig utfordrende, for eksempel når jeg står 80 meter over bakken og vinden gjør at alt svaier. Men jeg pleier ikke å være redd, for vi gambler ikke. Og med riktig verneutstyr og mye opplæring blir det aldri virkelig farlig."

Vi bruker støtsikre linser med ripebestandig og antidugg-belegg på begge sider av glassene. Vårt unike Endurance-belegg gir fullstendig beskyttelse i tøffe og fuktige miljøer og varer opptil tre ganger lenger enn vanlige belegg.

Jobbe med vernebriller

"For meg er taktikken den samme uansett hva jeg gjør, enten jeg er på jobb, leker med barna eller prøver å fange en bølge. Jeg forsøker å gjøre denne fantastiske, store verdenen en smule mindre, ved å ta en ting om gangen."

Daniel Hägglund

Surfer, pappa og vindkraftingeniør

Daniel Hägglund i vannet

Beskytt også hørselen din. Alle vernebriller fra Hellberg Safety har en tett passform som gjør at de sitter godt under hørselvern.

Kombinasjon med vernebriller og hørselvern
Hellberg hørselvern med briller