Besøk oss på Bygg Reis Deg 2023

Bygg Reis Deg er messen med de beste løsningene innen bygg, bolig og anlegg og arrangeres annen hvert år på Nova Spektrum i Lillestrøm. Messen samler over 500 utstillere fra hele næringen og over 40 000 bygginteressert publikum.

Enten du er privatperson, fagfolk eller lærling ønsker vi deg velkommen innom standen vår på Bygg Reis Deg – byggenæringens viktigste møteplass siden 1954.

image

Besøk oss i hall E, stand E02-12

Local 2 + App 

Vi utvider vårt utvalg av kommunikasjonsløsninger for arbeid i støy med et nytt hørselvern i Local-serien. Den nye Local 2 muliggjør toveis kommunikasjon via PMR 446 MHz og har nå også Multi-Point Bluetooth®-teknologi for tilkobling av mobiltelefoner, samt en splitter ny mobilapp som tilbyr en rekke funksjoner for å lette og effektivisere kommunikasjon i støyende omgivelser miljøer.

image

Geminus – polariserte vernebriller

Den nye modellen Geminus er en svært komfortabel vernebrille med full ramme med doble linser, som gir et sporty utseende for den stilbevisste brukeren. Polarisasjonsteknologien forbedrer kontraster og beskytter øyet mot gjenskinn fra reflekterende overflater som vann, sand, snø, metall og våt asfalt – og bidrar til redusert øyetretthet.

image
image