Økt sikkerhet på arbeidsplassen med toveiskommunikasjon

Effektiv kommunikasjon er hjørnesteinen når det kommer til sikkerhet på arbeidsplassen, spesielt i bransjer der koordinering og rask respons er avgjørende. I disse situasjonene spiller bruk av toveis kommunikasjonssystemer, som Hellberg Local 2, en avgjørende rolle for å forbedre sikkerheten og redusere risikoen for å gå glipp av viktig informasjon.

image

Forbedret kommunikasjon og sikkerhet på arbeidsplassen

Hellberg Local 2 hørselvern er utstyrt med PMR 446 MHz toveisradio og tilbyr mange fordeler for å sikre sikkerhet på arbeidsplassen. Dens evne til å muliggjøre sanntidskommunikasjon mellom arbeidsgrupper og teammedlemmer muliggjør rask deling av viktig informasjon, advarsler og instruksjoner, og forbedrer situasjonsforståelse og responstider i for eksempel en nødsituasjon.

En av hovedfordelene med Local 2 er rekkevidden, som muliggjør kommunikasjon over betydelige avstander uten å stole på mobilnettverk. Dette sikrer at arbeidere kan holde kontakten selv på avsidesliggende eller isolerte steder der tradisjonelle kommunikasjonsmetoder kan være upålitelige eller utilgjengelige.

Optimal sikkerhet og tilpasningsevne med Bluetooth® og Hellberg SafetyHub

Integreringen av Multi-Point Bluetooth®-teknologi muliggjør en sømløs tilkobling selv til mobiltelefoner, slik at brukeren kan fortsette å kommunisere med veiledere eller andre uten å avbryte radiokommunikasjonen. Denne allsidigheten sikrer og styrker sikkerheten ytterligere.

Hellberg SafetyHub-appen er nøkkelen som låser opp det fulle potensialet til ditt Local 2-hørselvern. Juster innstillinger, opprett arbeidsgrupper og hold deg oppdatert raskt og enkelt. For å møte behovene til for eksempel en gruppeleder, fungerer appen som et effektivt administrasjonsverktøy. Opprett bedriftsprofiler, konfigurer arbeidsgrupper eller team med unike kanaler og sett regler for spesifikke brukere. Tildel gruppetilkoblinger, juster innstillinger og kontrollfunksjoner på individuelle hørselvern, for eksempel å deaktivere musikkstrømming eller sørge for at medhørsfunksjonen alltid er aktivert. Det handler om sikkerhet, rett og slett.

image
image

Innovativ teknologi

Ved å bruke toveiskommunikasjonssystemer som Local 2 og Hellberg SafetyHub-appen kan organisasjoner skape et tryggere arbeidsmiljø ved å fremme effektiv kommunikasjon og legge til rette for proaktive sikkerhetstiltak. Å investere i denne avanserte teknologien beskytter ikke bare arbeidernes velvære, men forbedrer også produktiviteten på lang sikt. Finn forhandler

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub-appen får du kontroll over dine tilkoblede Hellberg-produkter. Administrer funksjoner, tilpass innstillinger, gi hørselvernet en tydelig identitet og oppdater programvaren – direkte på mobiltelefonen.

Last ned