Peace of Mind.

Arbeid kan være risikabelt og teste grensene for menneskelige evner, kropp og sanser. Hos Hellberg lager vi gjennomtenkt personlig verneutstyr, og i alt vi gjør har vi som mål å skape trygghet og tillit til brukerne våre, både på og utenfor jobb. Gi de Peace of Mind.

Finn forhandler

image

Vi lager produkter for håndverkere som foretrekker optimal kvalitet og enestående komfort.

Alle Hellberg-produkter kombinerer toppmoderne teknologi med upåklagelig brukeropplevelse og kvalitet. Vi bruker de siste fremskrittene innen vitenskap og teknologi for å perfeksjonere verneutstyr, og vi designer produkter som brukerne ønsker å ta på seg og beholde på gjennom hele arbeidsdagen. Vi tror på at Peace of Mind gir plass for en bedre arbeidshverdag og generelt større livskvalitet.

image

60 år med utvikling av personlig beskyttelse.

Vi har jobbet utrettelig siden 1962 for å gjøre folk i stand til å jobbe i støyende eller farlige miljøer uten å måtte bekymre seg for å bli skadet eller lide av hørselstap. Vårt engasjement betyr at vi vet alt om sikkerhet. Men vi vet også at produktdesign og teknologi er like viktig for sikkerheten. Det spiller ingen rolle hvor god beskyttelse du har hvis den ikke er komfortabel å bruke, eller hvis den fører til at du ikke kan høre eller se det du trenger å høre eller se. Den må passe perfekt, for verneutstyr er helt verdiløst hvis det ikke brukes.

60 år med utvikling av personlig beskyttelse..

image
image

Mange tar sansene våre for gitt. Det gjør ikke vi.

Utviklingen mot våre avanserte beskyttelsesprodukter er et resultat av lang forskning og en dyp forståelse av hvor skjøre og følsomme sansene våre er. Ingen skal risikere å skade hørselen eller synet, verken på jobb eller hjemme. Gjennom årene har vi utviklet forsknings- og utdanningsprogrammer for å øke kunnskapen om hvordan sansene våre fungerer, og hvordan de kan beskyttes. Og som eksperter formidler vi vår kunnskap og hjelper brukerne våre med å finne den perfekte beskyttelsen for deres arbeidsoppgave. Ved å utvikle produkter med materialer av høy kvalitet og førsteklasses design, samt enkel betjening og høy komfort, ønsker vi våre brukere velkommen til å oppleve en verden av Peace of Mind.