Musikk gir bedre motivasjon og øker prestasjonene på arbeidsplassen

Hellberg Xstream MP er ikke bare et hørselsvern – det er et kraftig verktøy for å øke produktiviteten og motivasjonen på arbeidsplassen. Flere studier viser en direkte sammenheng mellom musikklytting og økt produktivitet.

image

Musikkstrømming for mer effektive arbeidsdager

Musikk har lenge vært anerkjent som et universelt språk som kan berolige sjelen og løfte humøret vårt. En aktivitet der musikk kan spille en viktig rolle er arbeid. Å lytte til musikk mens du jobber har vist seg å ha en betydelig innvirkning på produktivitet, fokus og generell velvære. Flere studier viser at bakgrunnsmusikk forbedrer ytelsen i repeterende oppgaver og øker den generelle produktiviteten blant arbeidere. I tillegg tyder forskning på at det å lytte til musikk mens du jobber kan ha en positiv effekt på humøret og redusere stressnivået, noe som fører til økt arbeidsglede og bedre fokus.

Xstream MP tar dette konseptet til neste nivå ved å kombinere et avansert hørselsvern med Bluetooth®-musikkstrømming. Med Multi-Point Bluetooth®-teknologi kan brukere pare to telefoner samtidig, noe som muliggjør gode overganger mellom jobb og personlige samtaler og musikkstrømming. Denne funksjonen er spesielt verdifull i miljøer der kommunikasjon er kritisk og lar brukere forbli kommunikative mens de nyter favorittspillelistene sine.

image
image

Pålitelig ytelse

Xstream MP er i tillegg utstyrt med nivåavhengige medhørsmikrofoner i hver øreklokke, slik at brukeren kan høre omgivelsene uten at det går på bekostning av beskyttelsen. Denne funksjonen lar brukere være oppmerksomme på viktige anrop, advarselssignaler og annen viktig informasjon når de arbeider i støyende omgivelser.

Videre har Xstream MP hele 80 timers batteritid, fantastisk lydkvalitet og en støydempende boom-mikrofon for krystallklare telefonsamtaler – selv under høylytte forhold. Den vanntette design (IPX4) sikrer holdbarhet og pålitelighet i utfordrende arbeidsmiljøer, mens den raske tretimers ladekapasiteten og batterisparefunksjonen sikrer uavbrutt bruk hele dagen.

Hørselsvern Xstream MP fra Hellberg Safety i blått med gulllogo

Gir deg Peace of Mind

Hellberg Xstream MP tilbyr rett og slett en omfattende løsning som ikke bare prioriterer sikkerhet, men som også forbedrer motivasjon, ytelse og generell velvære på arbeidsplassen. Ved å sømløst integrere musikkstrømming med avanserte hørselsvernfunksjoner, lar Hellberg brukeren slippe løs sitt fulle potensiale og trives i ethvert arbeidsmiljø.

Finn forhandler

Kilder:

“Everyday music listening: The importance of individual and situational factors for musical emotions and stress reduction” – Gothenburg University, Sweden https://gupea.ub.gu.se/handle/2077/28257

Teresa Lesiuk, - University of Windsor, Canada https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0305735605050650

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub-appen får du kontroll over dine tilkoblede Hellberg-produkter. Administrer funksjoner, tilpass innstillinger, gi hørselvernet en tydelig identitet og oppdater programvaren – direkte på mobiltelefonen.

Last ned