Hellberg SafetyHub App

UNLEASH THE FULL POWER til ditt Hellberg Local 2 hørselsvern med Hellberg SafetyHub – en avansert app for full kontroll over hørselvernet ditt. Skreddersy innstillinger, lag arbeidsgrupper, og hold deg enkelt oppdatert. Styrk sikkerhetsprotokollene dine med Hellbergs innovative teknologi.

Last ned

Hellberg SafetyHub

Appstore

Google Play

image

Vi gir deg det neste nivået av sikkerhetskontroll gjennom den innovative Hellberg SafetyHub-mobilappen. Denne banebrytende applikasjonen tilbyr deg en omfattende løsning for å overvåke og kontrollere dine Hellberg Local 2-hørselvern og tilkoblet beskyttelsesutstyr fra Hellberg direkte fra din mobiltelefon.

Hellberg SafetyHub-appen er nøkkelen til å låse opp det fulle potensialet til Local 2-hørselvernet ditt. Lag enkelt en bedriftsprofil, opprett arbeidsgrupper med forhåndsinnstilte kanaler, legg til gruppemedlemmer, og finjuster sikkerhetsinnstillingene på individuelle hørselvern – gjøres enkelt på mobiltelefonen.

image

Utnytt den fulle kraften til ditt Hellberg Local 2-hørselvern

Kom i gang enkelt med gruppekommunikasjon

For å møte behovene til en formann eller gruppeleder, fungerer appen som et effektivt administrasjonsverktøy. Lag bedriftsprofiler, konfigurer arbeidsgrupper eller team med unike kanaler, og sett regler for spesifikke brukere. Tildel gruppetilkoblinger, juster innstillinger og kontrollfunksjoner på individuelle hørselvern, for eksempel å deaktivere musikkstrømming eller sørge for at aktiv lytting-funksjonen alltid er aktivert. Det handler om sikkerhet, rett og slett.

image
image

Tilgang til en rekke ressurser

Hellberg SafetyHub-appens funksjoner strekker seg utover høtselvernkontroll – det er et ressurssenter. Få tilgang til hurtigstartveiledninger, brukermanualer og annen viktig produktinformasjon rett i appen. Hold deg informert og oppdatert, med enkel tilgang fra mobiltelefonen din.

Enkle hørselvernoppdateringer

Sørg for å være ett skritt foran og oppdater enkelt verneutstyret ditt. Hellberg SafetyHub-appen gjør det mulig å oppdatere Local 2-hørselvernet med den nyeste programvaren – enkelt og greit direkte på mobiltelefonen.

image
image
image
image

Admin- eller brukermodus - hvilken skal jeg velge?

For en formann er det mer enn hørselvernkontroll – det handler om skreddersydd sikkerhet. Lag unike innstillinger for spesifikke brukere, tilordne hørselvern til spesifikke kanaler og gruppeforbindelser, og reguler innstillinger og funksjoner – enten det er musikkstrømming eller lytting. Din sikkerhet, dine regler. Sørg alltid for å ha den nyeste versjonen av appen lastet ned.

Les mer Hellberg SafetyHub Guide

Merk:

Hellberg SafetyHub-mobilappen fungerer kun med "Hellberg Local 2" hørselvern.

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub-appen får du kontroll over dine tilkoblede Hellberg-produkter. Administrer funksjoner, tilpass innstillinger, gi hørselvernet en tydelig identitet og oppdater programvaren – direkte på mobiltelefonen.

Last ned